Βελτιστοποιήστε την ηγετική σας απόδοση,
χτίζοντας μια ισχυρή ομάδα πωλητών

Η εξέλιξη ενός στελέχους πωλήσεων σε Sales Manager & Sales Leader   προαπαιτεί  δυνατές βάσεις μέσα από μεστή,  δομημένη εκπαίδευση και συστηματική προσπάθεια στη συνέχεια για την  επίτευξη των ομαδικών & προσωπικών στόχων.

Στη Secret Key προσφέρουμε μοναδικά γνωστικά θεμέλια στα στελέχη πωλήσεων , παρέχοντας  μέσα από εκπαιδευτικούς πυλώνες  (modules) τις στρατηγικές, τις τεχνικές , τα βήματα και τα εργαλεία που χρειάζεται να έχει ο «απόλυτος» Sales Manager για να  αναρριχηθεί & να διατηρηθεί  στην κορυφή της Ηγεσίας των Πωλήσεων !

Οι περισσότεροι Sales Managers είναι εξοπλισμένοι με εμπειρία στον χώρο πωλήσεων, με επιχειρηματική οξύνοια, εργασιακή ηθική, αγαπητή προσωπικότητα & ισχυρό πάθος για τη δουλειά. Αλλά αυτά δεν αρκούν! Η Ηγεσία των Πωλήσεων αποτελεί σύνθετη πρόκληση αφού απαιτεί ουσιαστική ενασχόληση με την επίβλεψη των μελών της ομάδας πωλήσεων. Στην ομάδα πωλήσεων ανήκουν άτομα με διαφορετικό επίπεδο εμπειρίας ,γνώσεις,  ανάγκες & γεωγραφικές περιοχές . Επιπρόσθετα η Διοίκηση Πωλήσεων απαιτεί την αλληλεπίδραση τόσο με πελάτες όσο και με το  Top Management team της εταιρίας, καθιστώντας αναγκαία τη διαρκή επίλυση καθημερινών προβλημάτων σε πολλά μέτωπα.

Όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα συνοδεύονται από εξειδικευμένα εργαλεία, ασκήσεις , ερωτηματολόγια, case studies, simulations και εφαρμογές . Βασίζονται όλα σε έρευνες  που αδιάλειπτα υλοποιεί η PORTER HENRY & CO &  έχει δοκιμαστεί η επιτυχία τους σε χιλιάδες Sales Managers διεθνώς , οι οποίοι προέρχονται από εκατοντάδες εταιρίες, μεταξύ των οποίων είναι & 150 εταιρείες του Fortune 500.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εκπαιδευτικά προγράμματα Sales Management , Sales Leadership & διαγνωστικά εργαλεία για τον εντοπισμό δυναμικού Sales Leadership

Email: e.mitsibona@secretkey.gr

Τηλέφωνα: +30 2106096921, +30 6936932970