08 Νοέ 2022

TOYOTA

Το “Best Retailer in Town LIVE” στις Βρυξέλλες για το ελληνικό δίκτυο της Toyota Hellas

Τον Οκτώβριο του 2023 υλοποιήσαμε το τετραήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα BRiT Live στις Βρυξέλλες για όλο το δίκτυο επίσημων αντιπροσώπων της Toyota Hellas.
Οι ηγετικές ομάδες του δικτύου της Τoyota Hellas είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην Ηγετική Νοοτροπία, σε μοντέλα επίλυσης προβλημάτων, στον πελατοκεντρισμό , στην ομαδικότητα και σε αρχές διοίκησης της επιχείρησης που απορρέουν από τη φιλοσοφία του Toyota Production System.
Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε στο Brand Experience Center της Toyota Motor Europe και οι δραστηριότητες ήταν κυρίως βιωματικές και εργαστηριακές με πολλές εκπαιδευτικές εξορμήσεις και ψυχαγωγικό παράλληλα πρόγραμμα.
Η Έλενα Μητσιμπόνα της Secret Key ήταν η  Lead Facilitator του BRiT Live προγράμματος, η οποία έλαβε παράλληλα μια εμπνευστική συνέντευξη από τον γίγαντα παραολυμπιακό παγκόσμιο πρωταθλητή Στέλιο Μαλακόπουλο.  Ο Στέλιος δίδαξε δεξιότητες ζωής μέσα την τοποθέτησή του, λέγοντας πόσο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε “το όνειρο”, να σεβόμαστε τις προσπάθειες του άλλου όταν αντιλαμβανόμαστε πως δίνεται σ’αυτό που κάνει και πως μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αγάπη για ότι κάνουμε το αδύνατο γίνεται δυνατό !!!
Το BRiT Live ήταν ένα  εκπαιδευτικό κάλεσμα συστράτευσης και συσπείρωσης του δικτύου της Toyota Hellas προς τη συνεχή ηγετική βελτίωση και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στα πλαίσια του εναλλασσόμενου πανοράματος αναγκών των τελευταίων ετών.

BEST RETAILER IN TOWN

H Toyota Hellas έχει ξεκινήσει στην Ελλάδα την υλοποίηση του διεθνούς προγράμματος BRiT (Best Retailer in Town) στα πλαίσια του θετικού μετασχηματισμού του δικτύου συνεργατών της. Στα πλαίσια αυτά εκπαιδεύει σε διαδοχικά βήματα το δίκτυο των συνεργατών της ώστε οι «Managers of Tomorrow» να καταφέρουν την αλλαγή που απαιτείται μέσα από προοδευτικά επίπεδα εκπαίδευσης και επιβραβεύσεις βιωματικού χαρακτήρα. Πρόκειται για ένα από τα πιο φιλόδοξα εκπαιδευτικά προγράμματα στην κατηγορία του Customer Experience & του Leadership Development. Ένα από τα επόμενα βήματα του BRiT  συνδέεται  με βιωματική. ταξιδιωτική εμπειρία πελατών στη Ιαπωνία για τους συνεργάτες της Toyota Hellas, στη χώρα που γέννησε την απαράμιλλη φιλοσοφία εξυπηρέτησης & την αξία της φιλοξενίας , του γνωστού OMOTENASHI,  που διαπνέουν το θρυλλικό brand. Στην εκπαίδευση του BRiT για την   Ελλάδα η Secret Key επιλέχθηκε ως ο Local Training Partner. Η  Managing Director της Secret Key, Έλενα Μητσιμπόνα ταξίδεψε σε διαδοχικά κύματα με στελέχη της Toyota Hellas στο Βέλγιο και εκπαιδεύτηκε στις ενότητες του BRiT προκειμένου να συμμετέχει ενεργά στην εκπαίδευση του δικτύου των Ελλήνων συνεργατών.

Ιωάννα Βασιλειάδου
Network Transformation & Operations Director - Toyota Hellas
«Το πρόγραμμα BRiT ( Best Retailer in Town) είναι μία πρωτοβουλία της κατασκευάστριας εταιρίας Toyota που υλοποιείται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο με σκοπό να κάνει πραγματικότητα το όραμα του εμπνευστή του, Akio Toyoda, ο κάθε ένας εξουσιοδοτημένος έμπορος Toyota να είναι ο καλύτερος στην πόλη του. Παρότι οι αρχές του προγράμματος είναι απλές, η κατάκτηση του τίτλoυ Best Retailer in Town έρχεται μετά από σκληρή δουλειά, συνέπεια στις αξίες που πρεσβεύει και ολοκληρωμένη εφαρμογή. Τέσσερις πυλώνες θα εξυψώσουν το δίκτυο Toyota στην κορυφή και αυτοί είναι: η δέσμευση των εργαζομένων, η πελατοκεντρικότητα, το Toyota Way και η βιωσιμότητα της επιχείρησης.

 Αναλογιζόμενοι τις απαιτητικές ανάγκες αυτού του προγράμματος, η επιλογή των Συνεργατών που θα καθοδηγούσαν το δίκτυο μας μέσα σε αυτή διαδρομή ήταν καθοριστική και κυρίως μέσα από τις ιδιόρρυθμες συνθήκες μίας τηλεκπαίδευσης. Η Έλενα, με την αμείωτη ενέργεια που την χαρακτηρίζει, το πάθος και τις γνώσεις σε θέματα ηγεσίας και πελατοκεντρικότητας ταξίδεψε, ενέπνευσε και καθοδήγησε τις διοικητικές ομάδες του δικτύου μας με απόλυτη επιτυχία.

Αυτό το ταξίδι μας είναι ακόμα στην αρχή του και η Secret Key με την  Έλενα Μητσιμπόνα  είναι ο Συνεργάτης μας μέχρι το τέλος του.»

Μανώλης Βοσκάκης
Network Transformation Manager - Toyota Hellas
Τον Μάρτιο του 2022 η Έλενα Μητσιμπόνα μαζί με τον Μανώλη Βοσκάκη (Network Transformation Manager, Toyota Hellas) ταξίδεψαν στις Βρυξέλλες και συμμετείχαν στo 2o κύμα της TTT εκπαίδευσης του προγράμματος BEST RETAILER IN TOWN στο Brand Experience Center της Toyota Motor Europe.

«Η συνεργασία με την Έλενα ήταν εξαιρετική και συνέβαλε καθοριστικά στο να μεγιστοποιήσουμε τα προσδοκόμενα οφέλη του προγράμματος. Η Έλενα πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη των συντελεστών και συμμετείχε ενεργά σε δραστηριότητες και συζητήσεις προσφέροντας χρήσιμη ανατροφοδότηση»