08 Νοέ 2022

COSMOTE

YOU GROWERS “CONFIDENCE & MINDSET COACHING”

Ένα  ολοκληρωμένο πρόγραμμα  Confidence & Mindset Coaching  σχεδίασε η Secret Key σε συνεργασία με την ομάδα  Talent Management & Performance Management του Ομίλου OTΕ για τους 11 ταλαντούχους συνεργάτες του 2ου κύκλου YOU GROW.

Μέσα από εβδομαδιαίες προσωπικές συναντήσεις  με την Coach Έλενα Μητσιμπόνα, οι YOU GROWERS του Ομίλου COSMOTE  ανέπτυσσαν στρατηγική προσωπικής βελτίωσης σε τομείς-στόχους και δεσμεύονταν στην ενεργοποίηση ενός συμφωνημένου πλάνου δράσης

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Internal Talent Program Participant - ΟΤΕ Group “You.grow”
«Η συνεργασία με την Έλενα  σε αυτή τη διαδρομή ανάδειξης του καλύτερού μου εαυτού, ήταν μια από τις ομορφότερες και πιο «ζεστές» εμπειρίες στην επαγγελματική μου πορεία μέχρι και σήμερα.

Μέσα από τις βιωματικές ασκήσεις, συνέβαλε με τον δικό της μαγικό τρόπο στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας, στοιχείο απαραίτητο στο πλέον μεταβαλλόμενο περιβάλλον, ενώ κάθε συνύπαρξη μαζί της, λειτούργησε σαν μια μεθοδική συναισθηματική και νοητική ενδυνάμωση φθάνοντας σε ένα επιθυμητό επίπεδο συντονισμού με τον πιο δυναμικό και αυθεντικό εαυτό!

Χάρη στον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που τη διακρίνει, στάθηκε ως ένας υπέροχος συνοδοιπόρος!»

ΘΑΝΟΣ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ
Internal Talent Program Participant - ΟΤΕ Group “You.grow”

«Το Coaching ήταν για μένα μια επιμορφωτική αλλά και πολύ ευχάριστη εμπειρία με αρκετά σημεία ενδοσκόπησης, όπου με πολύ διαδραστικά sessions, βαθιές συζητήσεις , πρακτικά παραδείγματα και στρατηγικές, μπορεί κάποιος να επισκεφτεί θεματικές ενότητες που τον απασχολούν με σκοπό την αυτό-βελτίωση του.

Το Coaching με βοήθησε να κατανοήσω τις περιοριστικές αντιλήψεις που είχα και πως αυτές επιδρούσαν στις διάφορες πτυχές της ζωής μου. Παράλληλα τo Coaching με βοήθησε  να οργανώσω με περισσότερη αισιοδοξία το εργασιακό αλλά και προσωπικό μέλλον μου.»

ΕΦΗ ΔΩΔΕΚΑΤΟΥ
Internal Talent Program Participant - ΟΤΕ Group “You.grow”

“Αυτό που απόλαυσα περισσότερο μέσα από το Coaching  είναι το reflection που μου συνέβαινε κάθε φόρα, τόσο κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας με την Coach  όσο και μετά το τέλος της. Αυτές οι σκέψεις με βοήθησαν να αντιληφθώ κάποια περιοριστικά πιστεύω, να τα αντιμετωπίσω και εν τέλει να απαλλαχθώ από αυτά. Μέσω της εβδομαδιαίας , συνεχούς αλληλεπίδρασης με την Coach  ανακάλυπτα διαφορετικές οπτικές πάνω στους στόχους που είχα θέσει.”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΒΗΣ
Internal Talent Program Participant - ΟΤΕ Group “You.grow”
«Ένιωσα ότι τα  coaching sessions πραγματοποιούνταν με μια νέα  συνεργάτιδα  με την οποία μπορώ να επικοινωνήσω ανοιχτά τις σκέψεις μου, η οποία έχει τη διάθεση να με καθοδηγήσει χωρίς κριτική τοποθέτηση ή περιοριστικούς φραγμούς και να  συζητήσω θέματα τα οποία με απασχολούν. Επιπλέον συνειδητοποιώ ότι  ο τρόπος που προσεγγίζω και διαχειρίζομαι τις καταστάσεις πλέον έχει γίνει περισσότερο ολιστικός και ο ρόλος μου ως ακροατής έχει γίνει περισσότερο ενεργητικός»

 

ΕΛΕΝΗ ΖΗΣΙΜΑΤΟΥ
Internal Talent Program Participant - ΟΤΕ Group “You.grow”

“Ήτανε πραγματικά απίστευτο δώρο για μένα να γνωρίσω την Coach.  Η Έλενα μου ενέπνευσε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη με τον τρόπο που με αντιμετώπισε. Αγαπάει αυτό που κάνει και αυτό φαίνεται. Οι συζητήσεις μαζί της, οι πρακτικές που εφαρμόζει, η κατανόηση της με βοήθησαν να πιστέψω στον εαυτό μου. Να βρω τα δυνατά μου σημεία και να τα εξελίξω  αλλά και να  εντοπίσω τα λιγότερο δυνατά μου σημεία και να τα βελτιώσω.”

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΛΥΒΑ
Internal Talent Program Participant - ΟΤΕ Group “You.grow”

«Η όρεξη της Coach αλλά και η διάθεση να ακούσει τους προβληματισμούς και καταστάσεις που μπορεί να με άγχωναν ή να μου προκαλούσαν αρνητικά συναισθήματα με βοήθησαν πολύ να χαλαρώσω και να τα δω πιο ψύχραιμα. Ανεπιφύλακτα θα σύστηνα το πρόγραμμα σε άλλους φίλους ή συνεργάτες.  Ήταν πολύ χρήσιμο να έχουμε κάθε εβδομάδα ένα Coaching session, στο οποίο μπορούσαμε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να ζητήσουμε συμβουλή για οτιδήποτε μας προβλημάτιζε ή μας απασχολούσε. Ένιωθα πως είχα μια ώρα ενδοσκόπησης και  χαλάρωσης, ξεφεύγαμε από την καθημερινότητα της δουλειάς και τις υποχρεώσεις και ταυτόχρονα λαμβάναμε χρήσιμες συμβουλές και τεχνικές να βελτιώσουμε τον εαυτό μας.»

 

 

ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΥΛΑΜΠΑ
Internal Talent Program Participant - ΟΤΕ Group “You.grow”

«Η ύπαρξη μιας προσωπικής coach στην ζωή μου τους τελευταίους μήνες αποτέλεσε την καλύτερη εμπειρία γνωριμίας με τα βαθύτερα κομμάτια του εαυτού μου. Η coach με βοήθησε σημαντικά σε κομμάτια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης ,σε θέματα αλλαγών και κινήτρων. Ενδυνάμωσε την αυτοπεποίθησή μου και με βοήθησε να αντιλαμβάνομαι ταχύτατα το περιβάλλον γύρω μου (συνδαιτημόνες σε παρουσιάσεις και συζητήσεις) ώστε να προσαρμόζομαι ευκολότερα. Όλα τα sessions τα απόλαυσα διότι ήταν πολύ διαφορετικά, όμως οι προσωπικές αναζητήσεις που με την βοήθεια της coach πραγματοποιήθηκαν ήταν θεωρώ ο κοινός παρονομαστής όλων. Με βοήθησαν να καταφέρω να καθρεπτίσω τον εαυτό μου και να δω πιο καθαρά τους στόχους μου , τα κίνητρά μου και το όραμα μου για τον εαυτό μου»

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΚΟΛΑΝΤΩΝΑΚΗ
Internal Talent Program Participant - ΟΤΕ Group “You.grow”

«Το Coaching είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει να δουλέψει με τον εαυτό του.  Οι ασκήσεις που μου έδινε η coach κάλυπταν κάθε ανάγκη των στόχων και συζητούσαμε σε βάθος εφαρμόζοντας νέες τεχνικές σε real life situations. Αυτό με έκανε να νιώθω ότι η coach αναγνώριζε τις ανάγκες μου και με βοηθούσε, ώστε να αναγνωρίσω τον εαυτό μου μέσα με από κάθε συμβάν. Είναι πολύ σημαντικό που κάθε session ξεκινούσε και ολοκληρωνόταν με ένα self -reflection σε σχέση με το πριν και το μετά. Με αυτό τον τρόπο, κατανοούσα τόσο εγώ όσο και η coach την πρόοδο μου. Η coach έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο τρόπο που εφάρμοζα τις νέες τεχνικές στην καθημερινότητά μου και συζητούσαμε κάθε φορά τους προβληματισμούς μου ,σε περίπτωση που θα μπορούσα  να αλλάξω κάτι.»

ΣΑΒΒΟΥΛΑ ΧΑΡΜΑΝΤΑ
Internal Talent Program Participant - ΟΤΕ Group “You.grow”

«Τα coaching sessions πραγματικά με βοήθησαν να αντιληφθώ πράγματα που ίσως δυσκολευόμουν παλαιότερα να τα συνειδητοποιήσω.  Το Coaching με έκανε να έχω περισσότερη σιγουριά, ακόμα και να μιλάω ευκολότερα με ανθρώπους που δεν έχω ξαναμιλήσει.

H Coach είχε ήρεμη φωνή, ήταν πολύ ευγενική, προσπαθούσε  πάντα να βρίσκει το καλό και να δίνει μια θετική χροιά στη συζήτηση.  Με έκανε να νιώθω πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, και να μπορώ να διαχειρίζομαι πιο εύκολα στρεσογόνες καταστάσεις. Πλέον έχω καταφέρει σε ένα σημαντικό βαθμό για εμένα, να μειώσω  την υπερανάλυση και να προσπαθώ να σκέφτομαι τα ουσιώδη.

Είναι αξιοσημείωτο το πώς μπορεί ένας άνθρωπος με τον οποίο δεν γνωριζόμαστε από πριν  να μου ξεκλειδώσει τόσες εσωτερικές σκέψεις.»

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΝΝΙΝΟΥ
Internal Talent Program Participant - ΟΤΕ Group “You.grow”

«Μέσα από το Coaching κέρδισα περισσότερη ηρεμία και μία διαφορετική οπτική στο πώς να βλέπω τα πράγματα και να οραματίζομαι το πού θέλω να φτάσω τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο

Έγιναν βασικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τους στόχους που έθεσα και νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά αξιοποιώντας κάθε στιγμή την εσωτερική μου αξία και μετατρέποντας σε ευκαιρία οποιαδήποτε πρόκληση λάβω»

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΖΙΜΤΖΙΜΙ
Internal Talent Program Participant - ΟΤΕ Group “You.grow”

«To coaching ήταν μία πρωτόγνωρη για μένα εμπειρία, την οποία δεν θα το κρύψω την προσέγγισα πολύ διστακτικά στην αρχή. Όταν είδα ότι ενσωμάτωνα αβίαστα τεχνικές στην καθημερινή αλλά και στην επαγγελματική ζωή μέσω των οποίων αύξησα την επιρροή και την διεκδικητικότητα μου, έθεσα τα όρια μου αλλά και έβαλα το κομμάτι της ενσυναίσθησης πολύ δυνατά πλέον στην ζωή μου, τότε το Coaching έγινε αγαπημένο  και αναπόσπαστο κομμάτι μου.»