Η Secret Key προσφέρει την Απόλυτη Συμβουλευτική Εξειδίκευση


  1. Στην Ανάπτυξη & Παραγωγικότητα των Πωλήσεων

  2. Στην Ενίσχυση της Ποιοτικής Εξυπηρέτησης


Η Secret Key παρέχει Συμβουλευτικές Υπηρεσίες,Εκπαίδευση και Αξιολόγηση στελεχών καθώς και ερευνητικές προσεγγίσεις με στόχο να ενδυναμώνει την αποτελεσματικότητα των Εμπορικών Τμημάτων των Οργανισμών ενισχύοντας παράλληλα την ποιότητα της εξυπηρέτησης προς βελτίωση της εμπειρίας των πελατών


Σύσσωμη η ομάδα Συμβούλων της Secret Key έχει μαθητεύσει σε ρόλους Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης στο παρελθόν και έχει περάσει από Διοικητικές θέσεις (Management) των τμημάτων αυτών.

Στη Secret Key γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες των απαιτήσεων που καλούνται να διαχειριστούν τα στελέχη στους χώρους των Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης.


  1. Έχουμε πάθος για την επίτευξη αποτελεσμάτων στις πωλήσεις και το μεταδίδουμε στις ομάδες εκπαίδευσης μαζί με μεθοδολογία και εργαλεία μέτρησης της αποτελεσματικότητας


  1. Έχουμε πάθος για την άριστη εξυπηρέτηση και το μεταφέρουμε μέσα από βιωματικούς τρόπους και ζωντανά παραδείγματα.

Τι μας διαφοροποιεί

FIND OUT MORE

Exclusive Regional Partners:

Greece, Balkans, Cyprus & Turkey.

H Eξειδίκευση μας

Κοινό στοιχείο στην ενασχόληση της Secret Key με κάθε πελάτη αποτελεί η custom–made προσέγγιση στο σχεδιασμό του έργου. Οι ανάγκες, τα προβλήματα ή οι ευκαιρίες είναι διαφορετικά και συχνά μοναδικά για τον κάθε πελάτη.


Συνεπώς- μια ειδικά σχεδιασμένη λύση - μια λύση που καλύπτει τόσο τις ιδιαίτερες ανάγκες όσο και τους περιορισμούς του κάθε προϋπολογισμού, παρέχει ένα ξεχωριστό πλάνο εργασίας, ικανό να οδηγήσει στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η Custom-Designed προσέγγιση

Οι Σύμβουλοι μας και το ευρύ δίκτυο των Έμπειρων Συνεργατών μας ανά τον κόσμο είναι η πολύτιμη δύναμη μας.


Οι Υπεύθυνοι Έργων της Porter Henry & Co, οι Σχεδιαστές των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, οι Συγγραφείς, οι Εισηγητές μας αλλά και όλοι οι συνεργάτες μας έχουν αποδεδειγμένα πλούσια εμπειρία στις Πωλήσεις & στην Εξυπηρέτηση Πελατών, στην Εκπαίδευση Στελεχών, στη Διοίκηση Ομάδων αλλά και στη Συμβουλευτική. Κάθε έργο αποτελεί για εμάς ομαδική προσπάθεια και προσφέρει ο καθένας μας σε αυτό τόσο την προσωπική του κατάρτιση ως Εξειδικευμένος Σύμβουλος αλλά και την προσωπική του εμπειρία ως πελάτης από την προϋπηρεσία του στην αγορά.

Ο επαγγελματισμός μας

Αρχική Σελίδαindex.html

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

designed by turtle concepthttp://www.turtle.gr